Mikrotofflor

Lägg tofflorna några sekunder i mikron och de håller sig varma i upp till 2 timmar.

Dela

Produktinformation

Det är skönt att gå runt med tofflor, i synnerhet i mörka och kalla tider. Med dessa mikrotofflor blir det dessutom extra varmt och mysigt om fötterna. Hemligheten ligger i en blandning av linfrön och lavendel som håller värmen extremt länge.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
1 röster, betyg: 4,00 av 5
Loading...Loading...

3 kommentarer till “Mikrotofflor”

  1. Jens skriver:

    Riktigt härliga tofflor som värmer fötterna, det enda som går att klaga på är att man inte kan gå i dom men att ligga i soffan och känna värmen kring fötterna det är oslagbart!

  2. Elin skriver:

    Den bästa present jag någonsin fått är dessa tofflor! Hela vinterhalvåret är mina fossingar som isbitar, spelar ingen roll vad jag gör, men så fick jag dessa av min storebror och jag är helt såld. Slänger in dom i micron i 90 sekunder och sedan värmer dom mina fötter så skönt, samtidigt som en härlig doft av lavendel sprider sig. Helt fantastiska!

  3. Hanna skriver:

    Köpte dessa till min mamma i julklapp förra året, hon fryser alltid om fötterna och klagar alltid över att vi har det så kallt här hemma. Och nu när jag sett henne använda dom och märkt hur sköna dessa faktiskt är så ångrar jag lite att jag inte köpte dom till mig själv istället!

Kommentera