Bagagevåg

Liten och smidig digital bagagevåg. Suverän att ha med på resan.

Dela

Produktinformation

Med bagagevågen slipper man oroa sig för att resväskan kanske väger något kilo för mycket inför hemresan. En digital display ger snabbt ett exakt och tydligt svar. Perfekt för män som reser mycket eller bara åker på solsemester då och då.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
1 röster, betyg: 5,00 av 5
Loading...Loading...

3 kommentarer till “Bagagevåg”

  1. Erin skriver:

    Skitbra våg, särskilt för den som har en förmåga att packa lite för tungt. Jag fick den av min pappa efter att ha fått betala övervikt för mitt bagage några gånger för mycket, men sedan jag fick denna har det faktiskt inte inträffat en enda gång. Rekommenderar denna till alla som reser mycket och vill ha koll på packnigen!

  2. Ulf skriver:

    Smidig bagagevåg som fungerat kanonbra för mig och min familj då vi reser mycket, enkel att ha med sig eftersom den inte tar så stor plats. Den fungerar dessutom som våg vid fiske och liknande när man vill få det svart på vitt hur stor fångst man faktiskt lyckats fånga.

  3. Johanna skriver:

    Suverän våg som är enkel att ha med sig i handbagaget för att undvika ovälkomna kostnader för övervikt. Har alltid med mig min när jag är ute och reser och hittills har den fungerat jättebra!

Kommentera