VHS-band till DVD

För över gamla VHS-band till datorn och bränn dem på DVD. Bra julklapp till filmfantasten.

Dela

Produktinformation

Med denna adapter kopplas videobandspelaren enkelt till datorns USB-port. Tack vare den medföljande programvaran kan filmerna sparas som Mpeg, AVI, eller brännas ut på DVD.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
1 röster, betyg: 5,00 av 5
Loading...Loading...

3 kommentarer till “VHS-band till DVD”

 1. Eva skriver:

  En rolig produkt som har fungerat bra för mig och min familj när vi velat digitalisera de gamla vhs-banden från när barnen var små. Kvaliteten är ungefär densamma som vhs, vilket gör att det är ganska stor skillnad om man jämför med dagens teknik men det är ändå överkomligt!

 2. Nina skriver:

  Enkel att installera och det är roligt att få möjlighet att spara vhsfilmer som man vill ha kvar nu när allt annat digitaliseras. Jag tycker kvaliteten är bra och jag är faktiskt förvånansvärt nöjd med resultatet.

 3. Kent Näslund skriver:

  Sedan barnsben har jag varit mycket för att dokumentera livet – först i dagboksanteckningar och senare i foto och videofilm. Detta har resulterat i att mina döttrar, som idag är i 30 års åldern, har fått sin barndom väl förevigad på videofilm i VHS-format.

  På gott och ont gick vår video sönder för ett par år sedan och videobanden har legat i en låda sedan dess. Ja, fram tills min 50 års dag då jag fick denna finurliga manick. Jag började omgående föra över mina VHS-band till datorn och några veckor senare hade jag allt utbränt på DVD-skivor… det blev sammanlagt 23 DVD:er fullspäckade med ovärderliga minnen för döttrarna mina!

Kommentera