Vakna utsövd

Smart klocka som övervakar sömnen och väcker honom när han sover som lättast.

Dela

Produktinformation

Den perfekta presenten till sjusovaren. En riktigt intelligent väckarklocka som automatiskt håller koll på sömnen och ringer när man är som mest utsövd. Man ställer bara in ett tidsintervall man vill vakna mellan, t.ex. 07.00 – 07.30.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
1 röster, betyg: 4,00 av 5
Loading...Loading...

3 kommentarer till “Vakna utsövd”

  1. Beda skriver:

    Fungerar förvånansvärt bra, förväntade mig att känna mig lite mer utvilad men faktum är att jag känner mig helt klarvaken när det är dags att vakna. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera denna produkt!

  2. Fredrik skriver:

    Fungerar hur bra som helst, känner mig betydligt mer utvilad när jag vaknar samtidigt som jag kan kliva upp utan att väcka hustrun på andra sidan. Helt klart värt sitt pris, detta är något för alla som har det kämpigt när dom ska kliva upp!

  3. Ritva skriver:

    Har alltid haft svårt att ta mig upp på morgonen, vill gärna ligga kvar och sussa ett tag till, men så hittade jag den här. Och den fungerar så himla bra, känner mig betydligt mer utvilad när jag vaknar och kliver upp istället för att ligga kvar. Visserligen är priset ganska högt, men jag lovar er alla att det är värt priset!

Kommentera