Om oss

Vi är experter på presenttips för alla tänkbara tillfällen. Med lång erfarenhet och många glada födelsedagsbarn på vägen gör vi det enklare för dig att hitta en present för en speciell målgrupp.

Varje tips är utvalt med största omsorg och framtaget just för att passa en speciell person. Tack vare ett gott samarbete med några av de bästa webbutikerna på nätet kan vi erbjuda tips utöver det vanliga.

Presentexperten är ingen webbutik och har inget eget lager, istället gör vi det vi är bäst på – förmedlar presenter till gammal som ung, kvinna som man. Vi vill gärna veta vad du tycker om vår webbplats , så tveka inte att höra av dig med synpunkter eller egna tips.

 

Våra ledord

1. Målgrupp
Vi eftersträvar att ge så målgruppsinriktade tips som möjligt. Vid jämna födelsedagar är det vanligt med lite dyrare presenter, medan materiella ting inte värderas lika högt på t ex mors- och fars dag.

2. Originalitet
Det finns en anledning till att vi inte tipsar om strumpor, kalsonger och trisslotter. Dessa är helt enkelt för ”klassiska” och fantasilösa. Vi vill att du ska ge bort något minnesvärt och unikt.

3. Trygghet
Du ska känna dig trygg när du besöker någon av butikerna vi rekommenderar. Därför tipsar vi endast om seriösa nätbutiker med gott rykte och god kreditvärdighet. Det är din garanti för ett lyckat presentköp.

Lycka till med din presentjakt!