WiFi-vågen

Framtidens våg som mäter vikt och BMI samt lagrar information trådlöst på en server.

Dela

Produktinformation

Förutom att mäta fettmassa och BMI känner vågen automatiskt igen vem som ställer sig på den. Informationen lagras på en dator så att man enkelt kan följa sin hälsokurva, antingen i webbläsaren eller mobilen. Dessutom ger vågen tips på hur man kan bli mer hälsosam utifrån sina egna förutsättningar.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
1 röster, betyg: 5,00 av 5
Loading...Loading...

3 kommentarer till “WiFi-vågen”

  1. Olof skriver:

    Har fungerat jättebra för oss hittills, både jag och min hustru är jättenöjda med köpet och håller tack vare denne koll på vår vikt.

  2. Samar skriver:

    Superbra produkt, har inte haft några problem med den hittills. Gick enkelt och smidigt att synkronisera med Internet och än så länge har allt bara varit positivt med denna våg. Kan varmt rekommendera denna till alla som funderar på att köpa en våg!

  3. Britt-Marie skriver:

    Perfekt för att hålla kolla på figuren och vikten, och det allra bästa är att man kan se viktskillnader över tid. Det är lätt att glömma bort vad man vägde för ett halvår sedan, men med denna våg är inte det något problem eftersom den kommer ihåg det åt en. Jättebra att ha hemma i badrummet, och skönt att någon annan håller koll åt en, istället för att man själv ska behöva tänka på det.

Kommentera